update i.v.m. aangescherpte maatregelen Corona

update i.v.m. aangescherpte maatregelen Corona

Vandaag is tijdens de persconferentie van de heren Rutte en de Jonge bevestigd waar we eigenlijk al ‘bang’ voor waren: de maatregelen zijn (landelijk) aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor onze speeltuin. Graag informeren wij jullie hier verder over.

De speeltuin blijft open…
Vooralsnog kan de speeltuin op de reguliere openingstijden open blijven. Dit omdat er voor buiten een maximaal aantal bezoekers geldt van 40 (ouder dan 13 jaar).

…maar de kantine gaat dicht…
Voorlopig (tot de maatregelen weer versoepeld worden) gaat de kantine dicht. De toiletten kunnen nog wel gebruikt worden, maar de bar zal gesloten blijven en ook kan er binnen niet plaatsgenomen worden. Het gebouw is alléén geopend om de toiletten toegankelijk te houden.

…en de verhuur wordt geannuleerd.
Ook zal, tot de maatregelen versoepeld worden, de speeltuin niet verhuurd kunnen worden. Dit betekent dat alle verhuur die gepland staat voor de komende periode geannuleerd moet worden. Er zal persoonlijk contact opgenomen worden met de leden die dit betreft.

De ALV gaat niet door zoals gepland
De ALV die gepland stond voor woensdag 7 oktober kan, gezien de nieuwe maatregelen, geen doorgang vinden. We beraden ons op een alternatieve manier om de ALV plaats te laten vinden. Hier komen we op een later moment op terug.